EURO (€)
Verificirana spletna stran   

Zasebnost in piškotki

Zasebnost

Podjetje RO PROJEKT d.o.o. zagotavlja, da bodo vsi podatki, ki nam jih boste zaupali, varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretjim osebam. Podjetje RO PROJEKT d.o.o. posluje v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov in Zakona o elektronskem poslovanju na trgu. Podatki bodo uporabljeni izključno v namen obveščanja kupca o poteku naročila (v primeru, da obiskovalec v spletni trgovini opravi nakup) ter na izrecno željo kupca za obveščanje o novih izdelkih in akcijah. Jamčimo, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka narocila. V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do vzpostavitve stika s potrošnikom preko elektronske pošte, da se težave ali nejasnosti odpravijo. Obiskovalec z izvedeno registracijo dovoljuje lastniku spletnega mesta zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji, so namenjeni le poslovanju ponudnika oz. izvrševanju naročil. Podatke, ki jih je obiskovalec vnesel ob registraciji, trajno hranimo v računalniškem sistemu, ki je ustrezno varovan in zašciten. Ob morebitnem "vdoru" v racunalniški sistem ne nosimo odgovornosti!

Kontakt o zasebnosti

Za vprašanja v zvezi z zbiranjem, obdelavo in uporabo osebnih podatkov, informacijami, popravki, blokiranji, izbrisom podatkov ali preklicem privolitve obveščanja, se obrnite na: RO PROJEKT d.o.o., Kolodvorska cesta 2, 1290 Grosuplje, Slovenija, mail: info@gle-lighting.com

Kaj so piškotki?

Večina spletnih strani shrani informacije o vaši dejavnosti na spletni strani. Te informacije so shranjene v obliki majhnih besedilnih datotek, poimenovanih piškotki. Piškotki se shranijo na vašem računalniku.

Ker si vedno prizadevamo, da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo, naše spletne strani optimalno delujejo, če so piškotki omogočeni. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate.

Piškotki lahko škodijo vašemu računalniku, zato smo zelo pozorni pri izbiri dobaviteljev, ki lahko shranjujejo piškotke za namene trženja.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani:

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej spletni strani, temeljijo na smernicah Mednarodne gospodarske zbornice za kategorije piškotkov. Za podrobnejše informacije glejte nadaljevanje:

1. kategorija: 'Nujno potrebni' piškotki

Ti piškotki so bistveni, saj vam omogočajo premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali, na primer katalogov.

Ta spletna stran uporablja 'nujno potrebne' piškotke, ki vplivajo na strani, kot so vaš profil ipd. Te informacije se samodejno izbrišejo po koncu vsake seje.

2. kategorija: 'Izvedbeni' piškotki

Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabnik najpogosteje obišče in ali se na spletnih straneh pokažejo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki omogočajo identifikacijo obiskovalca. Vse informacije, ki jih ti piškotki zberejo, so združene in so zato anonimne. Uporabljajo se samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Ta spletna stran izvedbenih piškotkov ne uporablja.

3. kategorija: 'Funkcionalni' piškotki

Ti piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni vaše izbrane možnosti (npr. vaše uporabniško ime, jezik ali območje, kjer se nahajate) in vam zagotovi izboljšane, še bolj osebne možnosti. Tako lahko na primer spletna stran, ki je v piškotku shranila podatek o območju kjer se nahajate, prikaže lokalne vremenske napovedi ali prometna obvestila.

Ti piškotki lahko hranijo tudi vaše spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Namenjeni so lahko tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih izbrali, na primer prikaz videoposnetkov. Informacije, zbrane s temi piškotki, so lahko anonimne in ne omogočajo sledenja vašim dejavnostim pri brskanju po drugih spletnih straneh.

Ta spletna stran uporablja naslednje piškotke 3. kategorije:

  • facebook.com
  • Google Analytics


Onemogočenje piškotkov

Sami se morate odločiti, če boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, vendar spletna stran optimalno deluje le, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika.

Za informacije o nastavitvah za piškotke, spodaj izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Če izklopite piškotke, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov spletni brskalnik še vedno pridobiva nekatere informacije. Te informacije so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.Brezplačna dostava za naročila v EU nad 100

Pokličite nas na +386 1 620 77 77