EURO (€)
Verificirana spletna stran   

LED trakovi

LED trakovi

LED svetlobni trakovi so odličen izdelek, saj ga lahko namestimo tako rekoč povsod. So gibljiv svetlobni element, izjemno tanek in lahek, obenem pa zmogljiv in zagotavlja odlično svetilnost. Lahko se ga uporablja v eni barvi ali pa se poigrate in namestite barvni LED trak ter menjate barve, glede na razpoloženje.

Svetleče diode ali LED, postajajo vse bolj priljubljene za domačo razsvetljavo. V primerjavi z običajnimi žarnicami in halogenskimi lučmi, imajo kup prednosti, vključno z nizko porabo energije, dolgo življenjsko dobo in manjšo proizvodnjo toplote. Tako smo prišli do točke, ko imamo na voljo gibljive, zmogljive in elegantne LED trakove, ki pripeljejo svetlobo v še takšno krivino ali majhno površino.  Poleg tega nam LED trakovi omogočajo kreativnost pri osvetljavi našega doma ali poslovnega prostora, najsi gre za dekorativno ali funkcionalno razsvetljavo, možnosti so neomejene. Katero vrsto LED traku boste izbrali, je odvisen od namena uporabe. V primeru, da želite uporabiti LED trak v kopalnici ali drugem področju, kjer je možen stik z vodo, boste izbrali vodoodporni LED trak, ki je primerno zaščiten. Samolepilni trakovi, so izredno preprosti za namestitev ter uporabo. Na področjih, ki ne zahtevajo gibljivost LED traku, imate možnost uporabiti LED negibljiv trak (»LED palico«).

Nikoli ne kupite LED traku, brez da bi razmišljali, kako jih boste namestili. V kolikor kupujete gibljiv LED trak z lepljivo zadnjo stranjo, potem je to res enostavno in ne izgleda nič drugače, kot da luč le nalepite in priklopite. Vsekakor, ne glede na to kakšen LED trak ste izbrali, se morate prepričati, da upoštevate naslednje dejavnike:

  • zahtevano dolžino trakov oz. število potrebnih trakov,
  • moč in zahtevano napetost,
  • število LED diod na traku,
  • gibljivost oz. togost LED traku,
  • ali so potrebne komponente, kot so konektorji ter
  • ali je potrebno LED trak programirati.


Brezplačna dostava za naročila v EU nad 100

Pokličite nas na +386 1 620 77 77