EURO (€)
Verificirana spletna stran   

LED žarnice

LED žarnice

GLE Lighting Vam nudi široko izbiro LED žarnic za uporabo in zamenjave. Naše žarnice lahko uporabljate za opremljanje doma, gostinskega lokala, prodajalne, poslovnih prostorov, javnih objektov kot so šole, zdravstvene ustanove, industrijskih objektov... Naše led žarnice imajo raznolike estetske in praktične lastnosti, dolgo življensko dobo (okoli 10 let) in so energetsko učinkovite.

Energetska učinkovitost in življenska doba GLE led žarnic Vam pomeni MANJ menjav žarnic proti klasičnim in flouroscentnim žarnicam in VEČJI prihranek.

Kvaliteta montaže svetil je odvisna od kvalitete in tipov žarnic.Dobro izbrane žarnice = dobra osvetljava prostora.

Izboljšave LED tehnologije v zadnjih letih v LED tehnologiji so zagotovile, da so LED žarnice trenutno najboljša izbira na trgu žarnic in svetil LED prinaša praktične in estetske prednosti pred ostalimi žarnicami in svetili. Te se občutno ne segrevajo, so energetsko najučinkovitejše, imajo zelo dolgo življensko dobo in žarijo z jasno ter čisto svetlobo.

LED uporablja le delček energije drugih žarnic; polovico manj kot  flouroscentne (CFL) in manj kot četrtino od klasičnih žarnic. Imajo dolgo življensko dobo, velikokrat več kot CFL in 10x ali več kot  klasične žarnice. Skupaj ta dejstva opravičijo višjo začetno ceno nakupa LED žarnice. Tako pridemo do dolgoročnih prihrankov pri energiji in zamenjavi žarnic.

Pri rokovanju z vročo LED žarnico ni skrbi, saj jo lahko primete za plastični ovoj, ki niti približno ne bo tako vroč, da bi se opekli :)

ZANIMIVOST: LED žarnice se prižgejo na polno svetlost v trenutku brez ogrevanja. Za razliko od flouroscentnih.

POMEMBNO: Pri LED ni potrebnega posebnega recikliranja kot pri flouroscentnih, saj ne vsebuje zdravju škodljivih materialov.

 

led zarnice so varcne zarnice

 

Ko seštejemo vsa dejstva, so LED žarnice vsekakor najboljša izbira. Njihova življenska doba, energetska učinkovitost, dolgoročni prihranek in celo izbira barvne svetlobe po izbiri prispeva k zmagovalni kombinaciji.

Pri nakupu bodite  vselej pozorni na pravo barvno svetlobo in “oblika” žarnice (nogo žarnice  oz. tip ter velikost ) saj tako vam bo služila mnogo let z lepo, čisto svetlobo.

Če želite pomoč in več informacij pri izbiri LED žarnic za vaš dom ali poslovne prostore nas lahko kontaktirate - link do kontakta. Naši zaposleni imajo več let prakse z izbiro in vgradnjo žarnic oz. svetil ter znanja o LED tehnologiji . Tako vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri.

Brezplačna dostava za naročila v EU nad 100

Pokličite nas na +386 1 620 77 77