EURO (€)
Verificirana spletna stran   

News


7.7.2017

Novosti na trgu LED razsvetljave

General Electric razvija nove LED žarnice ter omogoča vedno lažji prehod na LED razsvetljavo.

Preberi več

23.6.2017

Naredite si poletno svetilko

Hiter in poceni, naredi si sam, projek izdelave poletne luči, v podobi ananasa.

Preberi več

21.6.2017

20 dejstev o LED razsvetljavi

Tokrat smo vam postregli z dvajsetimi zanimivimi dejstvi o LED razsvetljavi, ki jih morda še ne veste.

Preberi več

7.6.2017

Namestitev LED traku v ALU profil

LED trak lahko služi kot popolnoma samostojna svetilka, še boljše pa je, da ga namestimo v ALU profil, zaradi vseh koristi, ki jih le-ta prinaša.

Preberi več

31.5.2017

ALU profili za LED trakove - priporočljiva izbira

LED trakov si skorajda ne moremo predstavljati brez ALU profilov. Kaj vse pridobimo z njihovo namestitvijo? Vabljeni k branju.

Preberi več

23.5.2017

Popolna osvetlitev vašega doma z LED razsvetljavo

Sprehodite se z nami skozi dom ter odkrite pomembnosti razsvetljave, glede na posamezen prostor.

Preberi več

19.5.2017

Vpliv svetlobe na delovno okolje

Na učinkovito delo, poleg motivacije zaposlenih, močno vplivati okolje, kjer delo poteka. Tega vidika se nikakor ne sme zanemariti. Prav tako tudi z vidika zasnove razsvetljave.

Preberi več

16.5.2017

Pozabite na vate pri nakupu LED svetil

Glede na to, da smo večji del svojega življenja kupovali žarnice glede na moč, pa so se s prehodom na LED razsvetljavo, pravila spremenila. Preverite na kaj morate biti sedaj pozorni pri izbiri LED svetila.

Preberi več

11.5.2017

Predstavitev LED trakov iz naše ponudbe

Naša ponudba raste ter se nadgrajuje, tako smo pred časom dodali tudi LED trakove ter vse pripadajoče dodatke. Vsekakor nam je pomembno, da se ne izgubite med vsemi informacijami, zato smo za vas pripravili predstavitev LED trakov, ki vas pripeljejo do pr

Preberi več

30.3.2017

Linearna fluorescentna razsvetljava je preteklost, LED cevi pa sedanjost

LED cevi so korak naprej v LED razsvetljavi, ki nam vsak dan ponudi še kaj več in še kaj bolj dovršenega. Tokrat nekaj besed o popolnem nadomestu fluorescentne žarnice.

Preberi več

22.3.2017

Izberite LED zatemnilno žarnico in popestrite prostor

Nekatere LED žarnice imajo možnost zatemnjevanja in so nam v pomoč pri ustvarjanju prijetnega vzdužja, tako doma kot drugje.

Preberi več

9.3.2017

VODIČ za izbiro in namestitev LED traku

Izbira LED traku in njegova namestitev, se zdita sila preprosti nalogi, kar v resnici tudi sta. A najprej se je treba seznaniti z določenimi zadevami.

Preberi več

17.2.2017

Inspiracija z LED trakovi

LED trak je tako vsestranska rešitev, da bi bilo škoda spregledati primere dobrih praks, v članku.

Preberi več

15.2.2017

LED tehnologija z LED diodami in žarnicami je v polnem razmahu!

LED tehnologija, tako vsestranska in tako uporabna, da ga skoraj ni področja, kjer je ne bi našli. Tudi v novodobnem kmetijstvu je nepogrešljiv člen.

Preberi več

14.2.2017

7 najbolj pogosto zastavljenih vprašanj

Trg je nasičen s takšnimi in drugačnimi viri razsvetljave. Ob izbiri pa se nam poraja veliko vprašanj. Zato smo zbrali tu, na enem mestu, sedem najpogostejših.

Preberi več

10.2.2017

Nobelova nagrada za fiziko za izum modrih LED diod

Izum modre LED diode je bil prvi večji mejnik po izumu žarnice in temeljni kamen za razvoj bele visoko-svetilne LED diode. Znanastveniki so za te zasluge prejeli tudi Nobelovo nagrado.

Preberi več

8.2.2017

Kje vse lahko uporabimo LED trakove?

Prav vsakdo je že slišal za LED trakove in njihovo vsestransko uporabo. Članek se navezuje predvsem na uporabo LED trakov v domu, ki jih lahko povsem praktično tudi preizkusimo.

Preberi več

25.1.2017

Sodobna stopnišča s spektakularno razsvetljavo

Ob izbiri svetlobe za naša stanovanja ali poslovne prostore, malokrat namenimo pozornost osvetlitvi stopnišča. V članku najdete devet idej, za za popestritev stopnišč.

Preberi več

11.1.2017

LED vgradne luči - preproste, a tako učinkovite

Ste v fazi prenove stare razsvetljave ali pa morda načrtovanja nove? Članek o LED vgradnih lučeh je dobro izhodišče na to temo.

Preberi več

10.1.2017

Prva LED dioda na svetu zasnovana v laboratoriju General Electric

Ste se kdaj spraševali kdo je bil prvi, ki je izumil LED čip, ki je temelj za LED žarnico? V spodnjem članku vam odkrivamo tudi to skrivnost.

Preberi več

15.12.2016

Eleganca, varčnost in učinkovitost – besede, ki opisujejo LED žarnico Bright Stik

General Electric je edini, med proizvajalci luči in žarnic, izdal elegantne, vitke paličaste LED žarnice, ki jih je poimenoval Bright Stik.

Preberi več

6.12.2016

Kaj moramo vedeti o LED trakovih preden se odločimo za nakup?

Odločitev o nakupu LED traku je odlična rešitev za marsikateri prostor, saj omogoča elegantno in praktično izvedbo, obenem pa je tudi cenovno ugodna in energijsko varčna. Ob nakupu je potrebno biti pozoren na nekaj korakov, da lahko izberete pravi proi

Preberi več

29.11.2016

Kako izbrati primerno LED sijalko?

LED žarnice in nakup le-teh. Sila preprosto, ko se enkrat seznanite s tehničnimi izrazi, ki vplivajo na pravo izbiro ter posledično optimalno osvetljen prostor, kamor jih nameščate.

Preberi več

20.10.2016

Predstavitev dogodka EUROLUCE 2015: Ujeti v čarobnost svetlobe

Euroluce, mednarodno odmeven dogodek na področju razsvetljave, prikaže najnovejše rešitve in pristope razsvetljave. Z 38,000m2 površine in 475 razstavljalci, je Euroluce pravi kraj za odkrivanje, kaj je novega na področju razsvetljave. Dogodek ponese obis

Preberi več

17.10.2016

Kaj morate vedeti o prihajajoči OLED osvetljavi?

OLED tehnologija, je novost v tehnološkem razvoju zaslonov, ki pa jo je možno prenesti tudi na druga področja uporabe. Od vdelave materiala v tkanino ter različne detajle do pametnih ur. Ali bo OLED tehnologija tudi zamenjala LED žarnice?

Preberi več

11.10.2016

Svetlobna inspiracija

Ob pogledu na spodnje luči ne boste ostali brezbrižni. Sveže, inovativne in s polno mero domišljije osupnejo vsakogar. Poglejte si jih.

Preberi več

26.9.2016

Kako si izdelate NAJ nočno svetilko v 8 korakih

Potrebujete enostaven, hiter in povsem razumljiv načrt za sestavo svoje nočne svetilke. Za vas smo izbrskali naredi-si-sam (DIY) projekt, ki ga lahko izpelje vsakdo, ki ima željo in voljo za takšne stvari.

Preberi več

25.9.2016

Menjava žarnic za LED v poslovnem prostoru

Gostinski lokal Tottapizza Pizzeria se je zaradi zniževanja stroškov odločila za zamenjavo starih varčnih in fluorescnečnih žarnic za LED žarnice.

Preberi več

13.9.2016

7 Svetilk Za Izdelati Doma

Za vas smo poiskali 7 LED svetilk, ki si jih lahko naredite sami, za njih ne potrebujete veliko ter dragega materiala. Potrebna je le volja do ustvarjanja ter prepustitev domišljijskemu procesu. Takšna aktivnost vas sprosti, obenem pa se tudi zabavate in

Preberi več

13.9.2016

LED Žarnice Pomagajo Rešiti Svet!

Ste kdaj razmišljali kaj lahko prispevate svetu? Na kakšen način pomagati planetu, na katerem živimo? V preteklosti smo gledali na razvoj ter na kakšen način lahko tehnologija pomaga nam

Preberi več

9.9.2016

Si želite boljši spanec?

Svetloba je dar, ki nam je dan, da z njo pametno ravnamo, vendar moramo zato poznati njene zakonitosti in vpliv na nas. Naravnim zakonom ne ubeži nihče, tudi tisti ne, ki jih ne pozna. Članek odkriva njen vpliv na telo ter ponuja nasvete za optimalno upor

Preberi več

5.9.2016

Kakšne žarnice so primerne za razne prostore?

Danes se bolj kot kdaj koli prej zavedamo uporabe okolju prijaznih in ekonomsko varčnih naprav, ravno tako na področju razsvetljave, ki predstavlja velik del porabe električne energije ter posledično veča ali manjša stroške. Odvisno, kaj izberemo. Pri t

Preberi več

22.8.2016

Leto 2016 je leto LED žarnice

Najmanjši vir svetlobe na svetu pomeni večji energetski in finančni prihranek, večja zanesljivost ter trajnost. Manj je več. Leto 2016 je prelomno leto, ko se je naredil preobrat iz starih žarnic na varčne LED žarnice.

Preberi več

7.8.2016

5 Najbolj Kreativnih Luči na Svetu

Pet najbolj kreativnih luči na svetu! Izdelanih s pomočjo LED in odštekanih dizajnov!

Preberi večFree delivery for orders in EU above 100

Call us on +386 1 620 77 77