EURO (€)
Verificirana spletna stran   

Kategorije izdelkov

  • LED žarnice

  • Led vgradne luči

  • Metalhalogenske žarnice

LED ŽARNICE IN SVETILA

LED oz. “svetlobno oddajna dioda” je tehnologija žarnice, ki ima izredno dolgo življensko dobo in sicer cca. 30.000h, klasična žarnica cca. 3.000h in fluorescentna cca. 10.000h. LED diode so zelo energijsko varčne in jih uvrščamo med varčne žarnice saj porabijo 8-krat manj elektrike kot klasične žarnice. To pomeni, da imajo zelo ugodno razmerje svetilnosti, ki znaša približno 70-80 lm/W, pri klasični žarnici je to samo 15 lm/W.

Večina LED žarnic ima skupaj več LED diod, ki tvorijo celoto in omogočajo mnogo več različnih kotov svetilnosti kot pri ostalih svetilih. Prav tako nudijo visok razpon barvnega spektra. Svetlobo, ki jo oddajo je lahko vse od hladno bele do toplo bele, kot jo ima klasična žarnica.

 Z napredkom LED tehnologije postajajo žarnice vedno bolj dostopne, cenovno ugodne in nudijo široko paleto izbire.

LED tehnologijo za svetila lahko uporabljamo kot LED žarnicaLED panelne lučiLED vgradne lučiLED tračni reflektorji in nam omogoča raznoliko uporabo in svetlobo.

Izbrani izdelki iz naše ponudbe

KAKO  IZBRATI LED ŽARNICO, SVETILO?

Ne glede ali gre za dekorativna ali za funkcionalna svetila, je pomembno, da zadovolji naše potrebe in pričakovanja pri osvetlitvi prostora oziroma površin. Pri nakupu LED žarnic bodimo pazljivi pri ustreznem izboru barvne svetlobe, kota svetilnosti in moči LED žarnice.

BARVNA SVETLOBA

LED žarnica se od klasične razlikujejo tudi po tem, da lahko izbiramo med različno barvno svetlobo, ki jo oddajo in na funkcionalnost ne vpliva. Kakšno barvno svetlobo izbrati je odvisno od potreb in všečnosti. Možnosti, ki so vam na razpolago so toplo bela, nevtralna bela, hladna bela. Pomembno je, da nam je svetloba prijetna in hkrati funkcionalna.

Toplo bela

Je barvna svetloba, s komercialno oznako WW – warm white (2700-3500K) katera je podobna svetlobi, ki jo oddajajo klasične žarnice. Zaradi očem izredno prijaznega rumenkastega  barvnega tona se jo najpogosteje uporablja v dnevno bivalnih prostorih za druženje in sprošččanje kot so dnevna soba, kuhinja, jedilnica in spalnica.

Nevtralna bela

Komercialna oznaka je NW – nevtral white (3300 - 4300K) in je zaradi svoje svetlosti in nevtralni belini najbolj primerna za uporabo v prostorih, kjer želimo doseči dobro osvetljenost torej v pisarnah, delavnicah, hodnikih in kopalnicah.

Hladna bela

Ima komercaialno oznako CW – cool white (4300 - 6500K), in jo lahko primerjano z najbolj svetlim delom sončnega dneva. Večinoma jo uporabljamo za zunanjo razsvetljavo in osvetlitve.

 

OSTALA PONUDBA

Ostala ponudba  metalhalogenskehalogen, CFL (kompaktne) fluorescentnefluorescentne in  klasične žarnice ter notranja in zunanja svetila v različnih namenskih izvedbah za, cestno in ulično osvetlitev, dekorativna zunanja svetila, osvetljava za pešce, fasadna osvetljava, svetila za vodna območja, luči za predore in športne površine.

Naša internetna trgovina  vam nudi prodajni program, ki je sestavljen iz lastne kvalitetne blagovne znamke GLE Lighting in priznanega proizvajalca GE -  General Electric.

 Posvetujte se z nami in v veselje nam bo pomagat pri vašem izboru.Brezplačna dostava za naročila v EU nad 100

Pokličite nas na +386 1 620 77 77