EURO (€)
Verificirana spletna stran   

DODATNA OPREMA

DODATNA OPREMA

Pri GLE Lighting je naš ponos, da smo vam, našim zvestim strankam, lahko vedno čimbolj na voljo za večplastno profesionalno svetovanje, in da lahko pri nas vedno najdete natanko tisto, kar v nekem trenutko potrebujete na področju razsvetljave in svetil. Tako vam pri nas in v naši spletni trgovini nudimo širok spekter razničnih izdelkov elektro tehnike: na voljo so vam različne luči in žarnice s tehnologije svetleče LED diode, nudimo vam tudi fluorescenčne in metal halogenske žarnice ter še mnoge druge vrste žarnic, seveda pa lahko pri nas najdete tudi dobro ponudbo zunanjih in notranjih svetil oz. luči. Vse to so osnove kakršnega koli poslovanja z električno opremo in elektro tehniko za razsvetljavo, brez katerih ne bi mogli shajati.

 

Vendar pa se pri GLE Lighting zavedamo, da odličnost nikakor ni stvar osnov pač pa je odličnost definitvno stvar dosežkov in presežkov, stvar nenehne gradnje in nadgradnje in razvoja, ki so edini stalni gradniki uspeha in gotovega napredka v smer želene destinacije. To zavedanje že od samega začetka znova in znova skušamo preliti v storitveno in trgovsko dejavnost, ki ne pokriva zgolj osnovnih delov področij razsvetljave, temveč se razpreda čim širše, tako da na koncu pokrije čim širši spekter področja luči, svetil, žarnic in ostale razsvetljave.

 

V tem prepričanju torej verjamemo, da se vsaki osnovni stvari da zmeraj kaj dodati in da se jo lahko s tem zmeraj na novo izboljša. Iz točno tega razloga vam pri GLE Lighting poleg vse osnovne opreme LED tehnologije, luči, svetil in žarnic želimo nuditi tudi oddelek dodatne opreme, ki ga imamo, kot tudi vse naše ostale oddelke, namen sproti razširjati, razvijati in prilagajati vašim željam - željam naših zvestih kupcev, brez katerih pri GLE Lighting ne bi bili to, kar danes smo. Naša želja je zmerom bila in ostaja biti podjetje, ki lahko svojim strankam vedno znova zagotavlja največjo možno mero uspeha v trgovski in storitveni dejavnosti s tem, da vam predstavljamo zanesljiv vir opreme za razsvetljavo po vaših merah in željah - takrat, ko vi to najbolj potrebujete.

 

Z veseljem se torej obrnite na naš oddelek dodatne opreme v naši spletni trgovini in raziščite še našo dodatno ponudbo!Brezplačna dostava za naročila v EU nad 100

Pokličite nas na +386 1 620 77 77