EURO (€)
Verificirana spletna stran   

Eleganca, varčnost in učinkovitost – besede, ki opisujejo LED žarnico Bright Stik


Datum objave: 15.12.2016


3. junija 2015, je General Electric, čigar direktni dobavitelji smo, zagnal proizvodnjo LED palčnih žarnic oziroma LED Bright Stik. Gre za vitek, eleganten dizajn, ki se prilega večini vtičnic in napravam. Spada v energijski razred A, s 15.000 urami življenjske dobe, kar je slabih 14 let.

Izbirati je možno med tremi možnostmi barv svetlobe ter štirimi močmi, in sicer 6W, 10W, 12W in 16W, ki nadomeščajo klasične žarnice, v moči 40W, 60W, 75W in 100W. Žarnica ima standardizirano podnožje, z oznako E27, kar pomeni, da je njena uporaba zares raznovrstna.Trojica LED paličnih žarnic Bright Stik(VIR: http://gelightingcambodia.com/products/131123-ge-led-bright-stik-10w)

Večja energetska učinkovitost in večji prihranek obenem

Prehod na LED tehnologijo, pomeni hitro in enostavno rešitev, za zmanjšanje stroškov vzdrževanja. Če pogledamo povsem praktičen primer, hitro vidimo, da z uporabo samo 10 W energije ene LED žarnice Bright Stik, prihrani več kot 750 kWh, v časovnem okviru pričakovane življenjske dobe, v primerjavi s standardno 60W žarnico. Vključno z višjo začetno ceno nakupa, se žarnica izplača v sedmih mesecih. Obenem pa zagotavlja isto svetilnost (cca. 800 lumnov) in takojšno polno svetlost, s kotom svetilnosti 240°, da ustreza različnim svetilnim elementom in je bolj trpežna kot kompaktno fluorescentne žarnice (varčne žarnice).

Bright Stik LED žarnica

(VIR: http://www.gelighting.com/LightingWeb/na/consumer/products/highlights/bright-stik/)

 Brezskrbna uporaba

Te žarnice so energetsko učinkovite, ne vsebujejo svinca ali živega srebra in so v skladu z zahtevami materialnih omejitev RoHS, kar vam omogoča brezskrbno uporabo. Ko je izdelek označen kot skladen z direktivo RoHS ali je uporabljena ikona skladnosti direktivo RoHS, to pomeni (na podlagi podatkov s strani naših dobaviteljev), da izdelek ne vsebuje snovi, ki so prepovedane z direktivo Evropske skupnosti (2011/65/EU) o omejevanju uporabe nekaterih nevarnih snovi, splošno znano kot direktiva RoHS, v količinah, ki presegajo predvideno najvišjo dovoljeno koncentracijo.

Bright Stik LED žarnica

(VIR: http://www.gelighting.com/LightingWeb/emea/products/highlights/led-bright-stik/)

Namenskost LED žarnic Bright Stik

Luči in svetila poznamo v različnih velikostih ter oblikah, prav tako je tudi z žarnicami. General Electric, eden od vodilnih proizvajalcev žarnic in luči na svetu, je zasnoval palične LED žarnice, ki so lepe na pogled ter kvalitetno in predvsem varčno nadomestijo druge tipe žarnic.

Uporaba teh žarnic je res raznovrstna, od uporabe v DIY (naredi si sam) projektih, za ustvarjanje prijetnega vzdušja ali osvetlitev ob prijetnem počitku, hkrati nudi tudi odlično osvetlitev v delovnih prostorih, ipd.

Končna odločitev za nakup je res preprosta, hkrati pa vam želimo sporočiti, da je to povsem vaša izbira.

Bright Stik LED žarnica

(VIR: http://lightmynest.com/ge-launches-the-affordable-bright-stik-led-bulb/)Brezplačna dostava za naročila v EU nad 100

Pokličite nas na +386 1 620 77 77